Sidor

lördag 20 augusti 2011

Linne till mig:)



Påbörjade detta för väldigt länge sedan. Fick för mig att det inte skulle passa utan ändra det och lägga ut. Tröttnade dock på att se det i ufo högen så jag testade att sy i hop det utan att ändra och ..... tada det funkade att använda utan ändringar:) Blev faktiskt riktigt nöjd. Tror tom att jag kan göra det lite mindre.

Tyg från ängel och mönster ur Ottobre

torsdag 18 augusti 2011

Myströja till mig! Var det tänkt....







Sydde denna åt mig:) Mönstret var från samma tidning som denna tunikan tänkte att det borde ju funka att ta samma strl då men den blev stoooor. Dessutom blev inte samman kopplingen mellan huvan och tröjan speciellt bra. Jaja kan ju alltid mysa i den:) Tyg från stoff och stil.

tisdag 16 augusti 2011

Skroten:)




















Vi var på tyg affären skroten på sem. Detta är mina tygfynd. Första bilden: vävt tyg, andra: stuvlådan och tredje: Velouer och jersey

måndag 15 augusti 2011

Hösttights


Nu när det känns som om hösten är här, har det blivit sytt lite tights till C igen..

torsdag 11 augusti 2011

Knickers till C



Blev inspirerad av Pompdeluxe byxor som c har. Tog mönstret till ballong byxorna och kortade. Fast jag mätte noga på de köpta byxorna blev dessa ändå förstora i midjan:)

Tyg från en nedlagd tygbutik i Lund

onsdag 10 augusti 2011

Höstrusk


Nallarna tyckte det var lite regnigt så nya regnkläder behövdes:)

Mönster från build a bear. Tyg: vaxduk från SoS

tisdag 9 augusti 2011

WSJ och gittes








I slutet av juli var vi på world scout janboree och eftersom Gittes tyger ligget nästgårds fick det bli ett besök där med. Alla dessa tyger för 260 kr tycker jag är helt ok:)